Cessna 172 cockpit otthon

Építsünk szimulátort

Építsünk szimulátort

Műszerek kereteinek 3D nyomtatása

2018. december 08. - C172Peti

Készült néhány próba (bár nem kizárt, hogy végleges) nyomtatás a keretekből, amikbe gyorsan bele is próbáltam a jeladókat.

img_0370.jpg

Első megközelítésre bíztatónak tűnik, a látható részek egész jól sikerültek. Alig várom, hogy átdobjam ezeket Gábor festőműhelyébe, ahol remélhetőleg csodát művel majd velük és megosztja velünk hogyan teszi ezt.

A teljesség igénye nélkül néhány kép a látható részekről

img_0372.jpg

img_0374.jpg

Ami kicsit problémásabb volt, azok a jeladót takaró részek. Itt a 3D nyomtatónak "hidat" kellett nyomtatnia, ami azért lássuk be, közel sem sikerült tökéletesre.

img_0371.jpg

img_0373.jpg

A nyomtatási hibákat jó eséllyel ki tudjuk majd csiszolni. Ezek a részek nem látszódnak majd a cockpitből, leginkább funkcionális szerepük van: benne lesz a jeladó, valahogy így:

img_0379.jpgimg_0380.jpg

A méretek rendben vannak most már, így ki lehet nyomtatni minden keretet és elkezdődhet a műszerfal bal oldalának az összerakása.

A bejegyzés trackback címe:

https://repszim.blog.hu/api/trackback/id/tr5514455706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása